14 Mart 2010 Pazar

BADEMLİ BEZELYELİ HAVUÇLU PİLAV





MALZEMELER
  • 2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
  • 2 ADET HAVUÇ
  • 1 SU BARDAĞI BEZELYE
  • YARIM SU BARDAĞI BADEM
  • 1 ADET ET BULYON
  • SIVI YAĞ TUZ KARABİBER
  • 3 SU BARDAĞI SICAK SU
HAZIRLANIŞI
  • PİRİNÇLER İYİCE YIKANIR
  • HAVUÇLAR KÜP KÜP DOGRANIR
  • SIVI YAĞ DA HAVUÇLAR KAVRULUR.
  • ÜZERİNE BEZELYE VE BADEMLER EKLENİR Bİ KAÇ DK SOTELENİR
  • PİRİNÇLER EKLENİP 5 6 KAVRULUR.
  • İSTEĞE BAĞLI BULYON TUZ KARABİBER EKLENİR.
  • 3 SU BARDAĞI SICAK SU EKLENİP KISIK ATEŞTE PİŞİRİLİR.
  • AFİYET OLSUN.

12 yorum:

umutluhayat dedi ki...

ellerinize sağlık

tub@ dedi ki...

Ellerine sağlık canım, pilav olmasaydı biz napardık acaba :D

LEZİZCE dedi ki...

Ben çok seviyorum böyle sebzeli pilavları ellerine sağlık canım.

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Ellerinize sağlık...

KEYFESEYRAN dedi ki...

İşte bayıldığım bir tad eline sağlık canım

Adsız dedi ki...

ellerinize sağlık nasıl güzel görünüyor..pilava asla hayır diyemem..sevgiler..

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

umutlu hayat sağol

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

tubacım evet pilav olmazsa ne yapardık....

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

lezizce çok sağol...

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

keyfesayran sağol

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

arzu hanım sağolun.

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

tılsımcım sağol.sevgiler.

B U N L A R D A İ L G İ N İ Z İ Ç E K E B İ L İ R!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails