geçen gün aldığım yufkaların yarısını patatesli börek yarısınıda gül börek şeklinde yapmıştım..
MALZEMELER
3 ADET HAZIR YUFKA
250 GR KADAR TULUM PEYNİRİ
2 ADET YEŞİL SOĞAN
YARIM DEMETTEN AZ MAYDONOZ
1 ADET YUMURTA
SÜT SU ÇÖREK OTU SUSAM
HAZIRLANIŞI
HER YUFKAYI 4 EŞİT PARÇAYA BÖLDÜM.
BÖLDÜĞÜM YUFKALARI SU VE SÜTLE ISLATTIM.
İÇİNE BOYLAMASINA PEYNİR SOĞAN MAYDONOZ VE YUMURTA AKINDAN HAZIRLADIĞIM HARÇTAN KOYUP RULO ŞEKLİNDE SARDIM.RULOLARI KENDİ ETRAFINDA DOLADIM.BÜTÜN YUFKALARA AYNI İŞLEMİ YAPTIM.ÜZERLERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜP ÇÖREK OTU VE SUSAM SERPTİM.180 DERECE KIZARANA KADAR PİŞİRDİM.AFİYET OLSUN.
PRATİK BİR TARİF......