MALZEMELER
3 YUMURTA
1.5 SU BARDAĞI ŞEKER
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 SU BARDAĞI RENDELENMİŞ ELMA
YARIM SU BARDAĞI YER FISTIĞI
2 TATLI KAŞIĞI TARÇIN
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
2 SU BARDAĞI UN
HAZIRLANIŞI
UN VE ŞEKER KÖPÜK KÖPÜK OLANA KADAR ÇIRPILIR.
SIVI YAĞ EKLENİR ÇIRPILIR.
ELMALAR RENDELENİP ÇİĞDEN SIVI KARIŞIMA EKLENİR.
ÜZERİNE UN KABARTMA TOZU VANİLYA TARÇIN EKLENİR ÇIRPILIR.
EN SON FISTIKLAR EKLENİR TAHTA KAŞIKLA ŞÖYLE BİR KARIŞTIRILIR:)
KÜÇÜK KAĞIT KEK KALIPLARINA YETERİ KADAR PAYLAŞTIRILIR.
ÜZERLERİNE BİRER TANE TÜM FISTIK ATILIR.
180 DERECEDE PİŞİRİLİR.
ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİ VE TARÇIN KARIŞIMI DEKOR ŞEKERİ SERPİLİR.
NEMLİ NEFİS TARÇIN ve VANİLYA AROMALI BİR KEK OLUYOR AFİYETLE YENİYOR.
bu tarfimi
55.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ
arkadaşıma yolluyorum kolaylıklar diliyorum.http://gulayce.blogcu.com/