29 Ocak 2010 Cuma

PUDİNGLİ KURABİYE



MALZEMELER
YARIM PAKET MARGARİN
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
YARIM SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
1  YUMURTA
1 PAKET KABRTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
ALABİLDİĞİNCE UN

PUDİNG İÇİN
2 YEMEK KAŞIĞI UN
1 SU BARDAĞI SÜT
3 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
2 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
1 PAKET VANİLYA

HAZIRLANIŞI
MARGARİN SIVI YAĞ ŞEKER YOĞURT YUMURTA KABARTMA TOZU VANİLYA İYİCE KARIŞTIRILIR.UN AZAR AZAR İLAVE EDİLİP YUMUŞAK BİR HAMUR ELDE EDİLİR.HAMURDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE BEZELER ALINIP İÇLİ KÖFTE YAPAR GİBİ AÇILIR İÇİNE
UN SÜT ŞEKER VANİLYA VE KAKAODAN HAZIRLAYIP ILITTIĞIMIZ PUDİNGTEN BİRER TATLI KAŞIĞI KOYUP KAPATILIR.180 DERECEDE PİŞİRİLİR.PİŞERKEN İÇİNDEKİ PUDİNGLER TAŞIYOR.AFİYET OLSUN.

B U N L A R D A İ L G İ N İ Z İ Ç E K E B İ L İ R!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails