1 Mart 2010 Pazartesi

MEYVELİ KEK






BU ARALAR PUDİNGLİ KEKLERE TAKMIŞ DURUMDAYIM.MUZLUSUNU DENEDİM BU KEZ.ÇOK LEZZETLİ OLDU.
MALZEMELER
3 YUMURTA
1 SU BARDAĞI ŞEKER
YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ
YARIM SU BARDAĞI YOĞURT
2 SU BARDAĞI UN
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET MUZLU PUDİNG
1 ADET PORTAKAL KABUĞU 
BİR ADET KİVİ
1 SU BARDAĞI RENDELENMİŞ HAVUÇ
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN
1 YEMEK KAŞIĞI HAŞHAŞ
FINDIK ANTEP FISTIĞI DAMLA ÇİKOLATA

HAZIRLANIŞI
YUMURTANIN AKLARINI VE SARILARINI AYRI AYRI ÇIRPTIM.
YUMURTA SARILARININ ÜZERİNE SIVI YAĞ VE YOĞURDU EKLEYİP ÇIRPTIM.
ÜZERİNE YUMURTA AKLARINI EKLEYİP TAHTA KAŞIKLA KARIŞTIRDIM.
PORTAKAL KABUĞUNU VE KİVİYİ MİNİK MİNİK DOĞRADIM.
HAVUÇU PORTAKAL KABUĞUNU VE KİVİYİDE SIVI KARIŞMA EKLEYİP KARIŞTIRDIM.
TARÇIN HAŞHAŞ FINDIK FISTIK DAMLA ÇİKOLATA PUDİNG  VE KABARTMA TOZUNU UNA EKLEYİP KARIŞIRDIM.
SIVI KARIŞIMIN ÜZERİNE EKLEDİM. BORCAMA DÖKÜP 170 DERECEDE 30 35 DK PİŞİRDİM.

PİŞERKEN HARİKA KOKULAR YAYILIYOR MUTFAĞA.FAZLA KABARMIYOR AMA LEZZETİNE DİYECEK YOK...TEST EDİLDİ ONAYLANDI:))AFİYET OLSUN..



B U N L A R D A İ L G İ N İ Z İ Ç E K E B İ L İ R!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails