MALZEMELER
YARIM KİLO YAĞSIZ KUŞBAŞI ET
1 ADET SOĞAN
1 DİŞ SARMISAK
1 ADET KIRMIZI BİBER
1 ADET YEŞİL BİBER
3 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
KARABİBER KEKİK TUZ
HAZIRLANIŞI
SIVI YAĞ SACA ALINIR.ÜZERİNE ETLER EKLENİR.KARIŞTIRILARAK ÖNCE KISIK ATEŞTE SONRA YÜKSEK ATEŞTE KAVURULUR.SARMISAK SOĞAN MİNİK MİNİK DOĞRANIR.TAVAYA ALINIR.SOĞANLAR EZİLENE KADAR PİŞİRİLİR.SONRA BİBERLER DOĞRANIP EKLENİR.EN SON TUZ KARABİBER KEKİK EKLENİP ALTI KAPATILIR.
AFİYET OLSUN.....