14 Mart 2010 Pazar

BADEMLİ BEZELYELİ HAVUÇLU PİLAV





MALZEMELER
  • 2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
  • 2 ADET HAVUÇ
  • 1 SU BARDAĞI BEZELYE
  • YARIM SU BARDAĞI BADEM
  • 1 ADET ET BULYON
  • SIVI YAĞ TUZ KARABİBER
  • 3 SU BARDAĞI SICAK SU
HAZIRLANIŞI
  • PİRİNÇLER İYİCE YIKANIR
  • HAVUÇLAR KÜP KÜP DOGRANIR
  • SIVI YAĞ DA HAVUÇLAR KAVRULUR.
  • ÜZERİNE BEZELYE VE BADEMLER EKLENİR Bİ KAÇ DK SOTELENİR
  • PİRİNÇLER EKLENİP 5 6 KAVRULUR.
  • İSTEĞE BAĞLI BULYON TUZ KARABİBER EKLENİR.
  • 3 SU BARDAĞI SICAK SU EKLENİP KISIK ATEŞTE PİŞİRİLİR.
  • AFİYET OLSUN.

12 yorum:

umutluhayat dedi ki...

ellerinize sağlık

tub@ dedi ki...

Ellerine sağlık canım, pilav olmasaydı biz napardık acaba :D

LEZİZCE dedi ki...

Ben çok seviyorum böyle sebzeli pilavları ellerine sağlık canım.

ARZU dedi ki...

Ellerinize sağlık...

KEYFESEYRAN dedi ki...

İşte bayıldığım bir tad eline sağlık canım

tılsım dedi ki...

ellerinize sağlık nasıl güzel görünüyor..pilava asla hayır diyemem..sevgiler..

FİLİZ dedi ki...

umutlu hayat sağol

FİLİZ dedi ki...

tubacım evet pilav olmazsa ne yapardık....

FİLİZ dedi ki...

lezizce çok sağol...

FİLİZ dedi ki...

keyfesayran sağol

FİLİZ dedi ki...

arzu hanım sağolun.

FİLİZ dedi ki...

tılsımcım sağol.sevgiler.

B U N L A R D A İ L G İ N İ Z İ Ç E K E B İ L İ R!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails