MALZEMELER
YARIM KİLOUN
YARIM ÇAY BARDAĞI SİRKE
TUZ ILIK SU
İÇ HARCI
5 6 ADET MANTAR
5 6 ADET YEŞİL SOĞAN
15 20 YAPRAK ISPANAK
YARIM SU BARDAĞI BEZELYE
TUZ KARABİBER KIRMIZI BİBER
ÜZERİ İÇİN
1 YUMURTA SARISI
1 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
TEREYAĞ PEYNİR ÇÖREK OTU(İSTEĞE BAĞLI)
HAZIRLANIŞI
KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA ÖZLÜ BİR HAMUR YOĞURUYORUZ.
30 DK DİNLENİRİYORUZ.
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞDA MANTAR ISPANAKVE BELYELERİDE EKLEYİP SOTELİYORUZ.
ALTINI KAPATIP TUZ KARABİBER KIRMIZI BİBER EKLİYORUZ.
HAMURDAN KÜÇÜK BEZELER ALIP PASTA SERVİS TABAĞI BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇIYORUZ.
İÇİNE FIRÇA YARDIMIYLA SIVI YAĞ SÜRÜP HARÇTAN DA BİR YEMEK KAŞIĞI EKLEYİP RULO YAPIYORUZ.RULOYU KENDİ ETRAFINDA DOLUYORUZ.
ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜP BİRER PARÇA TEREYAĞ VE PEYNİR KOYUP ÇÖREK OTU SERPİYORUZ.
170 DERECE PİŞİRİYORUZ.
AFİYET OLSUN...
8 yorum:
ellerine saglık canım afiyet bal olsun ..
sağolun sizinde ellerinize sağlık.Hepimize afiyet olsun bal olsun ama kilo olmasın:)öpüyorum sizi sevil hanım...
Ellerine saglik canim .Benimde sevdigim börekler icinde sebzeli börek afiyetler olsun.
çok güzel görünüyor finali eminim dahada güzeldir ellerine sağlık
ELLERİNE SAĞLIK BENİMDE EN SIK YAPTIĞIM LEZZETLERDENDİR.GÜL BÖREĞİ DİYORUM BEN
SEVGİLER
tatlılar gülcandan hanım tşkler..
yemekyapalım tşkler
NEŞELİ GÜNLER tşkler
sizlerinde ellerine sağlık.
Merhaba. Ellerinize sağlık, güzel bir tarif. Bu şekilde hiç yapmadım, iç malzemeleri ilgimi çekti. Size afiyet olsun. Sevgiler.
Birsel ve İrem sizinde ellerinize sağlık.Tavsiye ederim deneyin..
Yorum Gönder