
- 2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
- 2 ADET HAVUÇ
- 1 SU BARDAĞI BEZELYE
- YARIM SU BARDAĞI BADEM
- 1 ADET ET BULYON
- SIVI YAĞ TUZ KARABİBER
- 3 SU BARDAĞI SICAK SU
- PİRİNÇLER İYİCE YIKANIR
- HAVUÇLAR KÜP KÜP DOGRANIR
- SIVI YAĞ DA HAVUÇLAR KAVRULUR.
- ÜZERİNE BEZELYE VE BADEMLER EKLENİR Bİ KAÇ DK SOTELENİR
- PİRİNÇLER EKLENİP 5 6 KAVRULUR.
- İSTEĞE BAĞLI BULYON TUZ KARABİBER EKLENİR.
- 3 SU BARDAĞI SICAK SU EKLENİP KISIK ATEŞTE PİŞİRİLİR.
- AFİYET OLSUN.