
- 2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
- 2 ADET HAVUÇ
- 1 SU BARDAĞI BEZELYE
- YARIM SU BARDAĞI BADEM
- 1 ADET ET BULYON
- SIVI YAĞ TUZ KARABİBER
- 3 SU BARDAĞI SICAK SU
- PİRİNÇLER İYİCE YIKANIR
- HAVUÇLAR KÜP KÜP DOGRANIR
- SIVI YAĞ DA HAVUÇLAR KAVRULUR.
- ÜZERİNE BEZELYE VE BADEMLER EKLENİR Bİ KAÇ DK SOTELENİR
- PİRİNÇLER EKLENİP 5 6 KAVRULUR.
- İSTEĞE BAĞLI BULYON TUZ KARABİBER EKLENİR.
- 3 SU BARDAĞI SICAK SU EKLENİP KISIK ATEŞTE PİŞİRİLİR.
- AFİYET OLSUN.
12 yorum:
ellerinize sağlık
Ellerine sağlık canım, pilav olmasaydı biz napardık acaba :D
Ben çok seviyorum böyle sebzeli pilavları ellerine sağlık canım.
Ellerinize sağlık...
İşte bayıldığım bir tad eline sağlık canım
ellerinize sağlık nasıl güzel görünüyor..pilava asla hayır diyemem..sevgiler..
umutlu hayat sağol
tubacım evet pilav olmazsa ne yapardık....
lezizce çok sağol...
keyfesayran sağol
arzu hanım sağolun.
tılsımcım sağol.sevgiler.
Yorum Gönder