
tepside kalan son dilimler
NEFİS ÇITIR ÇITIR BİR BÖREK
MALZEMELER
1 KİLO UN
2 YEMEK KAŞIĞI SİRKE
TUZ ILIK SU
1 PAKET MARGARİN ERİTİLMİŞ MARGARİN
1 YUMURTA
ÇÖREK OTU
HAZIRLANIŞI
YUMUŞAK BİR HAMUR YAPILIR DİNLENDİRİLİR.28 ADET MANDALİNE BÜYÜKLÜĞÜNDE BEZE ÇIKIYOR.14 LÜ İKİ GRUBA AYIRIYORUZ.TABAK BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇILIR.ARALARINA ERİTİLMİŞ MARGARİN SÜRÜLÜR 14 TANESİ ÜSTÜSTE DİZİLİR.EN ÜSTTEKİNE SÜRÜLMÜYOR.DİĞER 14 LÜ GRUBUDA AYNI ŞEKİLDE AÇIYORUZ.SONRA ÜST ÜSTE DİZDİĞİMİZ İLK GRUBU ELİMİZLE TEPSİ BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇIP TEPSİYE ALIYORUZ.İÇİNE HAZIRLADIĞIMIZ HARÇTAN KOYUYORUZ.DİĞER GRUBUDA AYNI ŞEKİLDE AÇIP HARCIN ÜSTÜNÜ KAPATIYORUZ.DİLİMLEYİP İSTENİRSE 1 GECE YADA PİŞİRENE KADAR BUZDOLABINDA BEKLETİYORUZ.
PİŞİRMEYE YAKIN YUMURTA SARISI SÜRÜP ÇÖREK OTU SERPİR KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ.
HARCI İÇİN
ISPANAK YEŞİL SOĞAN MAYDONOZ EZİNE PEYNİRİ TULUM PEYNİRİ URFA VE ADIYAMAN PEYNİRLERİNİ KARIŞTIRIP KULLANDIM...
AFİYET OLSUN.